Vrijwilligers

Het Wooow Wetenschapsfestival is op zoek naar vrijwilligers! We zoeken verschillende profielen, maar bovenal mensen met een hart voor wetenschap. Helpende handen die enthousiast de wetenschapsmicrobe willen helpen doorgeven aan jong en oud.

Misschien herken je jezelf  (of een vriend, een collega, een familielid) in een van deze vacatures?

Alle vrijwilligers ontvangen een forfaitaire kostenvergoeding van € 33.36. Tijdens het festival bieden we medewerkers een lekkere sandwich/pistolet en een verfrissend drankje aan. Achteraf voorzien we een fijne verrassing voor alle festivalmedewerkers. Op dinsdag 13 november (18.00 uur - 19.30 uur) brengen we graag alle medewerkers kort samen, zodat we het volledige festival kunnen doorlopen. We voorzien een borrelhapje en een drankje.

Maak deel uit van ons Wooowteam en stel je kandidaat voor 31 oktober 2018. Binnenkort zal dit kunnen door te klikken op een van de profielen hierboven. Ze zullen linken naar de vacaturedatabank van het Vrijwiligerspunt Stad Gent. Je zal er een uitgebreide taakomschrijving en de blauwe knop 'aanmelden om u kandidaat te stellen' vinden. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar info@wooowfestival.be.